QR Globe

QR Globe je jedinstvena franšiza koja nudi sveobuhvatni paket QR kod rešenja i usluga, specijalno dizajnirana za gradove, opštine, javna preduzeća i turističke organizacije.
Naš paket usluga omogućava efikasniji i inovativniji način komunikacije sa građanima, turistima i poslovnim partnerima.

Evo nekoliko ključnih aspekata koje QR Globe može da ponudi:

 1. Digitalizacija turističkih informacija: QR kodovi se mogu postaviti na značajnim turističkim lokacijama, omogućavajući turistima da skeniranjem dobiju pristup detaljnim informacijama o lokaciji, istorijskom značaju, radnom vremenu i drugim relevantnim podacima. Ovo može uključivati i virtualne ture ili audio vodiče.
 2. Izrada ruta unutar lokalne zajednice i regionalno povezivanje: QR kodovi se mogu koristiti za kreiranje interaktivnih mapa i ruta koje vode posetioce kroz lokalne znamenitosti, kulturna dešavanja i prirodne lepote. Ove rute mogu biti povezane i sa susednim opštinama ili regionima, čime se podstiče regionalni turizam i olakšava planiranje putovanja.
 3. QR kodovi na suvenirima i reklamnom materijalu: Integracija QR kodova na suvenire, kao što su držači za telefone, magneti i druge sitnice, omogućava turistima da ponesu kući ne samo fizički suvenir, već i digitalni pristup dodatnim informacijama i multimedijalnim sadržajima o mestima koja su posetili.
 4. Digitalni meniji i narudžbine u restoranima: Restorani mogu koristiti QR kodove za pristup digitalnim menijima, što omogućava gostima da pregledaju ponudu, saznaju više o alergenima i nutritivnim vrednostima, kao i da direktno izvrše narudžbinu bez potrebe za interakcijom sa osobljem. Ovo poboljšava efikasnost i smanjuje vreme čekanja.
 5. Informacije o lokalnim događajima i obaveštenjima: Gradovi i opštine mogu koristiti QR kodove za obaveštavanje građana o lokalnim događajima, izmenama u saobraćaju, vanrednim situacijama i slično, čime se poboljšava informisanost i sigurnost građana.
 6. Promocija lokalne privrede: QR kodovi mogu biti integrisani u reklamne materijale lokalnih preduzetnika, restorana, hotela i drugih privrednih subjekata, omogućavajući potencijalnim kupcima da lako pristupe web stranicama, menijima, online rezervacijama i specijalnim ponudama.
 7. Usluge za građane: QR kodovi se mogu koristiti za pružanje brzog pristupa uslugama javnih preduzeća, uputstvima za korišćenje gradskih usluga i mnogim drugim informacijama koje olakšavaju svakodnevni život.
 8. Korišćenje u javnom prevozu za informacije i plaćanja: QR kodovi na stanicama javnog prevoza i u vozilima mogu omogućiti putnicima da brzo provere red vožnje, planiraju rute i čak obave plaćanje karata, sve kroz jednostavan sken.
 9. Interaktivni reklamni panoi: Upotreba QR kodova na reklamnim panoima omogućava da se interaktivno angažuju građani, pružajući im mogućnost da saznaju više o proizvodima, učestvuju u konkursima ili dobiju specijalne popuste skeniranjem koda.
 10. Integracija sa postojećim sistemima: QR Globe može da integriše QR kodove sa postojećim IT infrastrukturama i digitalnim platformama gradova i opština, osiguravajući da se novi sistem lako usvoji i da se maksimalno iskoriste postojeći resursi.
 11. QR vizit karte: Za javne službenike, političare i poslovne lidere, mogu se kreirati višejezične personalizovane QR vizit karte koje sadrže sve potrebne kontakte i digitalne resurse, čime se olakšava umrežavanje i komunikacija.
 12. Integracija sa pametnim gradskim rešenjima: QR kodovi mogu biti deo šireg sistema pametnog grada, povezujući različite usluge kao što su pametno osvetljenje, senzori za kvalitet vazduha, i sistemi za upravljanje otpadom, omogućavajući građanima da pristupe relevantnim informacijama ili upravljaju svojim uslugama preko mobilnih uređaja.

Korišćenje QR kodova na ovaj način ne samo da modernizuje komunikaciju između gradskih vlasti i građana, već i podstiče njihovo uključivanje u digitalne procese i pozitivno ocenjivanje rada lokalne administracije na izborima.
QR Globe franšiza može biti prilagođena specifičnim potrebama svake lokalne zajednice, što je čini fleksibilnim rešenjem za unapređenje urbanog života.

Za radni sastanak i prezentaciju QR Globe franšize pozovite: 063 377 700