QR Meni na portalu Grupna

Pored svih prednosti koje dobijate sa našim QR Menu jelovnikom, nudimo vam i dodatnu vidljivost za vašu ponudu hrane na turističko-poslovnoj mreži Grupna.rs

Grupna je vodeća turističko-poslovna mreža koja povezuje restorane i druge ugostiteljske objekte sa širokim spektrom posetilaca, uključujući turiste, lokalne stanovnike i poslovne putnike.
Kroz ovu platformu, možete ostvariti veću vidljivost i dosegnuti nove potencijalne goste koji traže mesto za obrok ili piće.

Uz naš QR Menu jelovnik, automatski ćemo integrisati vašu ponudu hrane na Grupna mrežu.
Vaše jelo će biti prikazano na stranici restorana, zajedno sa relevantnim informacijama o vašem objektu, kao što su adresa, radno vreme i kontakt detalji. Na taj način, korisnici Grupne mreže mogu lako pronaći vaš restoran i pregledati vašu ponudu hrane.

Ova dodatna vidljivost na Grupna.rs mreži može biti izuzetno korisna za privlačenje novih gostiju i povećanje broja rezervacija u vašem restoranu. Mnogi putnici i poslovni ljudi koriste Grupnu kao referentni izvor prilikom planiranja obroka tokom putovanja ili poslovnih sastanaka.
Iskoristite tu priliku i istaknite se među ostalim restoranima na ovoj popularnoj platformi.

Neka vaša ponuda hrane bude vidljiva širokom krugu potencijalnih gostiju, kako lokalnih tako i turista i poslovnih putnika. Iskoristite našu inovativnu uslugu QR Menu jelovnika i dodatnu vidljivost na Grupnoj mreži kako biste ostvarili veći uspeh u svom poslovanju.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve informacije o dodatnoj vidljivosti na Grupnoj mreži i započeli saradnju.

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *