QR Meni na 25 jezika

Uz naše inovativno QR Menu rešenje, želimo vam predstaviti još jednu izvanrednu funkcionalnost – podršku za 25 jezika. Omogućite stranim gostima da se na svom jeziku upoznaju sa vašom ponudom hrane i pića.

Svaki dan dočekujete goste iz različitih delova sveta. Da li se pitate iz kojih sve država vam dolaze gosti? Svesni smo da ne svi gosti govore vaš jezik ili engleski jezik. Možda vaši konobari ne znaju nemački, ruski, kineski ili arapski jezik. Zato je važno omogućiti gostima da se bolje upoznaju sa ponudom jela i pića na njihovom jeziku.

QR Meni na više jezika ima izuzetan značaj u ugostiteljstvu jer omogućava stranim gostima da lakše odaberu jela i pića koja žele na njihovom maternjem jeziku. Ovo može značajno povećati zadovoljstvo gostiju, prodaju i poboljšati reputaciju vašeg ugostiteljskog objekta.

Evo nekoliko prednosti QR Menija na više jezika:

Smanjenje pogrešaka u narudžbi: Gostima je omogućeno da pregledaju jelovnik na svom jeziku, što smanjuje mogućnost nesporazuma i grešaka prilikom naručivanja.

Smanjenje potrebe za konobarima koji znaju više jezika: Gosti mogu samostalno pristupiti jelovniku na svom jeziku, čime se smanjuje potreba za konobarima koji moraju prevoditi i objašnjavati.

Poboljšanje gostoprimstva i poštovanje gostiju: Pružanjem jelovnika na jeziku gosta, pokazujete pažnju i poštovanje prema njihovoj kulturi i jezičkim potrebama.

Povećanje efikasnosti poslovanja: Gosti mogu brže doneti odluku i naručiti jela, što dovodi do efikasnijeg protoka narudžbi i smanjenja vremena čekanja.

Naš QR Menu omogućava vam da unesete jelovnik na koliko god želite jezika. Bez obzira da li su to engleski, španski, francuski, nemački, kineski ili neki drugi jezik, pružamo vam fleksibilnost da prilagodite jelovnik prema potrebama vaših gostiju.

Iskoristite prednosti QR Menija na više jezika i pružite vrhunsko iskustvo svojim gostima bez obzira na njihov maternji jezik.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve informacije o našem QR Menu rešenju sa podrškom za 25 jezika i započeli saradnju.

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *