Evidentiranje poseta

Praćenje poseta kupaca vašim prodajnim mestima omogućava vam bolje razumevanje njihovih preferencija i navika.
Na taj način možete prilagoditi svoje marketinške strategije i ponude kako biste ostvarili veću privrženost kupaca.

Sistem evidencije poseta
Implementirajte sistem koji omogućava automatsko evidentiranje posete registrovanog kupaca prilikom dolaska na vaše prodajno mesto.
Ovo se može lako postići putem tehnologije skeniranja vašeg jedinstvenog QR koda i prepoznavanja korisnika na osnovu njihovog online naloga u okviru VIP loyalty kluba Grupna.
Na taj način, svaka poseta će biti zabeležena i moći ćete pratiti prisustvo i aktivnost svakog pojedinačnog kupca.

Personalizacija marketinških strategija
Na osnovu prikupljenih podataka o posetama, možete personalizovati svoje marketinške strategije.
Na primer, možete kreirati ciljane promocije ili ponude koje su relevantne za određene grupe kupaca na osnovu njihovih prethodnih poseta.
Takođe, možete prilagoditi komunikaciju i sadržaj koji se šalje kupcima, kako biste im pružili informacije o proizvodima ili uslugama koje su im interesantne.

Poboljšanje korisničkog iskustva
Evidentiranje poseta omogućava vam da unapredite korisničko iskustvo kupaca. Možete koristiti prikupljene informacije o njihovim posetama kako biste personalizovali dobrodošlicu, pružili dodatne pogodnosti ili obezbedili bržu i efikasniju uslugu.
Na taj način, kupci će se osećati paženim i vrednovanim, što će povećati njihovu privrženost i verovatnoću ponovnih poseta.

Implementiranjem sistema evidentiranja poseta kupaca, možete unaprediti svoje marketinške strategije, pružiti personalizirano iskustvo kupcima i ostvariti veću privrženost. Ovo će rezultirati povećanjem zadovoljstva kupaca, većom verovatnoćom ponovnih poseta i rastom vašeg poslovanja.

Korisne informacije:
Bodovi za kupovine i Posebne ponude za višekratne kupovine

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *