Jelovnik za vaš sajt

Uz našu inovativnu uslugu interaktivnog QR Menu jelovnika, imamo odličnu vest za vas – ako već imate veb-sajt, možemo dodati onlajn jelovnik direktno na njega!
Bez obzira na platformu na kojoj je izrađen vaš veb-sajt, možemo integrisati interaktivni jelovnik na vaš postojeći veb-sajt.

Na taj način, vaši gosti mogu lako pregledati vaš meni i direktno sa vašeg sajta poručiti ili rezervisati mesto.
Naš interfejs je intuitivan i jednostavan za korišćenje, pružajući korisnicima prijatno iskustvo i olakšavajući im proces naručivanja ili rezervacije.

Dodavanje onlajn jelovnika na vaš veb-sajt ima mnoge prednosti. Prvo, omogućava vam da pružite sveobuhvatno iskustvo svojim kupcima, koji mogu lako pristupiti informacijama o vašim jelima i specijalnim ponudama. Drugo, olakšava proces poručivanja i rezervacija, što štedi vreme kako vama tako i vašim gostima.

Naša platforma je prilagodljiva i može se integrisati sa različitim tipovima veb-sajtova.
Bez obzira na to da li je vaš veb-sajt statičan ili dinamičan, mi možemo prilagoditi jelovnik tako da se uklapa sa dizajnom i stilom vašeg sajta.
Osim toga, sve promene koje unesete u jelovnik odražavaju se automatski na vašem veb-sajtu, što vam olakšava ažuriranje ponude i cena.

Iskoristite priliku da unapredite svoj veb-sajt i pružite svojim kupcima mogućnost jednostavnog naručivanja i rezervacije. Naš tim je spreman da vam pomogne u dodavanju onlajn jelovnika na vaš veb-sajt i pruži vam sve potrebne informacije o integraciji.

Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli saradnju i omogućili vašem veb-sajtu da bude još funkcionalniji i korisniji za vaše poslovanje.

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *