PDF meni nije dobro rešenje

Želimo da vam skrenemo pažnju na važno pitanje koje se tiče vašeg veb-sajta i prikaza jelovnika.
Ako trenutno koristite .pdf format za prikaz jelovnika na vašem sajtu, želimo da vas informišemo o nekim ograničenjima i izazovima koji mogu uticati na iskustvo vaših gostiju.

Iako je .pdf format popularan za deljenje dokumenata na internetu, on nije optimalno rešenje za prikaz jelovnika na mobilnim telefonima i drugim uređajima.
Mnogi korisnici susreću probleme prilikom otvaranja .pdf fajlova na svojim mobilnim uređajima, što može otežati pregledanje i čitanje jelovnika.
Ovo može dovesti do frustracija kod gostiju i smanjenja konverzija u porudžbine.

Da biste rešili ovaj problem i poboljšali iskustvo svojih gostiju, predlažemo da pređete na našu inovativnu uslugu QR Menu jelovnika. QR Menu je posebno dizajniran da bude prilagođen mobilnim telefonima i drugim uređajima. Gosti jednostavno skeniraju QR kod svog stola koristeći svoj pametni telefon i automatski će se otvoriti naša onlajn platforma jelovnika.

Kroz našu interaktivnu platformu, gosti mogu lako pregledati sve detalje o vašim jelima, uključujući opise, cene i slike hrane.
Osim toga, naša platforma podržava mogućnost direktnog poručivanja ili rezervacije mesta, pružajući jednostavnost i praktičnost gostima.
Sve ove funkcionalnosti su optimizovane za mobilne uređaje, što znači da će vaš jelovnik izgledati sjajno na bilo kom pametnom telefonu ili tabletu.

Korišćenje QR Menu jelovnika donosi brojne prednosti za vaš restoran. Ne samo da će vaš jelovnik biti pristupačan svim gostima, već ćete takođe imati mogućnost lako ažurirati jelovnik i prilagođavati ga vašim potrebama. Sve promene koje unesete će se odmah prikazivati na jelovniku, bez potrebe za ponovnim štampanjem papirnih menija.

Neka vaša ponuda hrane bude na dohvat ruke vašim gostima, bez obzira na uređaj koji koriste.
Započnite sa našom uslugom QR Menu jelovnika i pružite moderno iskustvo gostima koji će ceniti jednostavnost i praktičnost koju im pružate.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve informacije o prelasku na QR Menu jelovnik i započeli saradnju. Naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku i omogući vam da iskoristite sve prednosti naše interaktivne platforme.

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *