QR meni na društvenim mrežama

Pored postavljanja jelovnika na vaš veb-sajt i pružanja vidljivosti na turističko-poslovnoj mreži Grupna, nudimo vam i integraciju sa popularnim platformama kao što su Google mape i društvene mreže.

Naš tim će se pobrinuti da vaš QR Menu bude vidljiv na Google mapama, omogućavajući vašim potencijalnim gostima da lako pronađu vaš restoran i pregledaju vašu ponudu hrane dok pretražuju lokalne restorane u okolini.
Ova integracija pruža vam veću vidljivost i šansu da privučete nove posetioce.

Pored toga, nudimo vam i opciju deljenja QR Menu jelovnika na različitim društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram i Twitter.
Možete postaviti QR kod na svoje društvene mreže i podeliti ga sa svojim pratiocima, omogućavajući im da jednostavno pristupe vašem jelovniku i saznaju više o vašoj ukusnoj ponudi.
Ova strategija će vam pomoći da povećate svest o vašem restoranu i stvorite angažman sa svojom publikom.

Iskoristite prednosti naše inovativne usluge QR Menu jelovnika i proširite prisustvo vaše ponude hrane na Google mape i društvene mreže. Dostupnost na ovim platformama će vam pomoći da privučete više gostiju i ostvarite veći uspeh u vašem poslovanju.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve informacije o integraciji sa Google mapama, društvenim mrežama i započeli saradnju.

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *