Popusti za registrovane kupce

Pružite svojim lojalnim kupcima poseban tretman pružajući im ekskluzivne popuste na vaše proizvode ili usluge.
To će dodatno motivisati kupce da se vrate i nastave da kupuju vaše proizvode i usluge.

Ekskluzivni popusti
Prilagodite popuste i ponude specifično za registrovane kupce. Ovo može uključivati posebne cene, sniženja ili promocije koje su dostupne samo članovima vašeg VIP loyalty kluba. Na taj način, pružate dodatnu vrednost svojim lojalnim kupcima i naglašavate njihov poseban status. Ekskluzivni popusti mogu biti primenjeni na određene proizvode po vašem izboru.

Periodični popusti
Redovno ponudite posebne popuste za registrovane kupce tokom određenih perioda ili prazničnih sezona. Na primer, možete organizovati nedelju popusta za članove vašeg VIP loyalty kluba. Ovakve akcije čine da se kupci osećaju posebnim i vrednovanim, te će imati motivaciju da se vrate i iskoriste te popuste.

Obaveštavanje o popustima
Redovno komunicirajte sa svojim registrovanim kupcima putem obaveštenja u aplikaciji kako biste ih obaveštavali o ekskluzivnim popustima. Unapredite njihovo iskustvo slanjem personalizovanih obaveštenja o popustima koji su relevantni za njih.
Podsetite ih na mogućnost iskorišćenja sakupljenih bodova ili im ponudite dodatne pogodnosti u okviru programa lojalnosti.

Implementiranjem popusta za registrovane kupce u okviru vašeg VIP loyalty kluba, pružate poseban tretman svojim lojalnim kupcima, motivišete ih da se redovno vraćaju i povećavate njihovu angažovanost.
Ovi popusti ne samo da stvaraju dodatnu vrednost za kupce, već i pomažu u izgradnji dugoročnih odnosa sa njima, što može rezultirati povećanim prometom i većim zadovoljstvom kupaca.

Korisne informacije: VIP loyality klubu i Bodovi za kupovine

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *