VIP loyality klubu

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite VIP loyality klubu Grupna, inovativnom portalu koji vam omogućava da istaknete svoje proizvode i usluge na tržištu kroz sopstveni VIP loyaliti program.

Evo nekoliko ključnih benefita koje možete očekivati od uključivanja u naš-vaš VIP loyality klub:

Popusti za registrovane kupce: Pružite svojim lojalnim kupcima poseban tretman pružajući im ekskluzivne popuste na vaše proizvode ili usluge. To će dodatno motivisati kupce da se vrate i nastave da kupuju vaše proizvode i usluge.

Bodovi za kupovine: Omogućite kupcima da sakupljaju bodove za svaku kupovinu koju obave. Ovi bodovi mogu biti iskorišćeni za dodatne pogodnosti, popuste ili posebne nagrade koje ćete ponuditi.

Evidentiranje poseta: Praćenje poseta kupaca vašim prodajnim mestima omogućava vam bolje razumevanje njihovih preferencija i navika. Na taj način možete prilagoditi svoje marketinške strategije i ponude kako biste ostvarili veću privrženost kupaca.

Posebne ponude za višekratne kupovine: Podstaknite kupce da se vraćaju češće nudeći posebne pogodnosti, kao što su “za 5 ili 10 kupovina sledeća za 1 dinar” ili “nešto za 1 dinar”. Ovakve ponude privlače kupce da vam ostanu lojalni.

Naša platforma vam pruža mogućnost da sami osmislite prodajne i marketinške strategije koje su najinteresantnije za vašu firmu. Otvoreni smo za kreativnost i prilagođavanje programa lojalnosti prema vašim specifičnim potrebama.

Za razliku od većine loyality programa velikih trgovinskih lanaca, naše rešenje je izuzetno praktično za primenu jer ne zahteva instalaciju nikakve posebne aplikacije.
Sve se odvija putem mobilnog telefona, jednostavnim skeniranjem QR koda kupca ili unosom njegovog broja telefona.

Iskoristite sve prednosti koje VIP loyality klub Grupna nudi.
Budite korak ispred konkurencije i izgradite dugoročne odnose sa svojim kupcima kroz ovaj inovativni pristup lojalnosti.

Korisne informacije:
Bodovi za kupovine i Posebne ponude za višekratne kupovine

Za praktičnu primenu pozovite tel/viber: +381 63 377 700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *